ModernJazz dansfusion


Modern Jazz fusion is een dynamische dansstijl, de bewegingen en de muziek gaan helemaal in elkaar over. Je danst in de flow van de muziek. In snelle ritmische stukken maar ook lyrisch adagio. ‘Een uur om alles te vergeten en lekker te dansen’

Misschien heb je in het verleden wel eens dansles gehad? Of kun je bij het horen van muziek niet stil blijven staan. Kom mee dansen! De les wordt gegeven in een gezellige, kleine groep. Waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt en op eigen niveau kunt werken, ook als je nog niet eerder les hebt gehad en nieuwe dansen wilt leren.

Tijdens de cursus raak je met afwisselende lessen en swingende dansen thuis in de modern (lyrical)jazz. Je leert verschillende choreografieën en er komen diverse danstechnieken aan bod. Leuk en ook best nuttig: Je basis houding, spierkracht, coördinatie en conditie wordt beter. Door de cursus heen wordt een fusion met dansstijlen zoals Afrikaans, Oriëntaals, Pop en Bollywood gemaakt.

 Leuk weetje: Dansen is gezond, maakt gelukkig en iedereen kan het! Met dansen train je verschillende spiergroepen en door het ritmisch bewegen op muziek maak je je hoofd leeg.